Hedde gij mijn bier gezien

Het “Haagse” Duo Sjaakie en Henkie Kloot zijn de mentoren van een enthousiaste club entertainers die samen de familie Kloot vormden. 

 

En welke wekelijks door heel Nederland, maar ook in België en Duitsland optredens verzorgen op volledig verzorgde feestavonden en dat afgewisseld met zangoptredens samen live on stage als echte podium ”feest” beesten.
Sinds 2014 brengen ze in eigen beheer nummers uit met humor en passie voor muziek, en betrekken daarbij collega’s uit de muziekwereld welke dezelfde passie delen !
Door de leuke reacties op deze nummers hebben ze vanaf 2016 hun pijlen gericht op feestelijke nummers welke een raakvlak hebben met Carnaval.
Vanaf 2017 tot heden hebben Sjaakie en Henkie kloot maar liefst 10 nieuwe feestelijke nummers uitgebracht variërend van foxtrot tot party en niet zijn ze : uitgeroepen tot beste carnavalsartiest 2017 – nr1 bij feestclips – bij de Beste Carnavals 11 op 3FM en daarnaast bomvolle Koningsdag optredens door heel het land en o.a. 3 dagen opgetreden op Pukkelpop in België en uiteraard wekelijks volledig avondvullende optredens op feesten !
In 2019 zijn ze samen met Jan van Raamsdonk bekend in de hard-style scene als The JVR bezig geweest met een totaal andere richting… een geweldig en geslaagd Project !
Met trots Presenteren we aan U onze nieuwe nummers met een Hoog Feestgehalte
Deze 2 Ras entertainers zijn er klaar voor om er weer een FEESTJUH van te maken. Kijk ook eens op www.klotefeest.com of op onze FB pagina : familie kloot