HARRY VERBEUCKEN – ALLEEN HELENA

De enige waar Harry Verbeucken voor gaat, is zijn Helena! Alleen zij en niemand anders dus!

 

Althans dat vertelt de nieuwe swingende single van deze in Breda geboren late twintiger. Harry zingt al sinds zijn jeugdjaren maar toen durfde hij echt niet te bevroeden dat hij later zelfs singles zou gaan uitbrengen. En zelfs nadat hij de liedjes ‘Zonder Jou Ben Ik Alleen’ in 2014 en een jaar later ‘Als Jij Maar Van Me Houdt’ had opgenomen’, hield deze op de Veluwe woonachtige zanger helemaal geen rekening met een carrière als artiest.

Harry krijgt echter zoveel positieve reacties, daarnaast wordt hij ook geboekt en dus wordt zijn derde single ‘Heel Mijn Hart’, landelijk onder de aandacht gebracht. Harry wil de mensen gewoon vermaken met gezellige liedjes en daaraan zal zijn nieuwe single ‘Alleen Helena’ absoluut een bijdrage gaan leveren. Femke Reuvers en Frank Verkooyen zijn verantwoordelijk voor de tekst en muziek van deze gezellige en swingende meezinger. Vanaf 20 februari ligt ‘Alleen Helena’ van Harry Verbeucken, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, in de digitale winkelschappen.