Grad Damen – Zuiver hart

Met ‘Zuiver hart’ lanceert Grad Damen wederom een liedje uit het leven gegrepen. Hij vindt het belangrijk dat een liedje ergens over gaat.

 

Het onderwerp van ‘Zuiver hart’ is het vertrouwen in de mensen. Omdat Grad zich in het verleden meerdere keren in mensen had vergist, gaf hem dat inspiratie om een pakkende tekst op papier te zetten.
Omdat Grad wel vertrouwen heeft in Manfred Jongenelis als vriend én producer werkt hij al een aantal jaren prettig met hem samen. ‘Wij voelen elkaar goed aan en weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Bij de eerste tonen van ‘Zuiver hart’ hoor je dat het een liedje van mij is. Die herkenbare sound is ooit door Manfred bedacht en maakt sindsdien deel uit van mijn nummers. Het lied dat rustig begint en daarna overgaat in een uptempo, heeft alles in huis om een knaller te worden’, voorspelt Grad.