Gerrit Haverman – Gisteren was ik nog jong

De in 1985 geboren Gerrit Haverman brengt ondertussen alweer zo’n 15 jaar muziek op de markt. Naast solo materiaal werkte Gerrit ook samen met collega’s Joey Kramer en Frits v.d. Vorst, wat enkele bijzonder geslaagde duetten opleverde.

 

Gerrit stond dan ook al op diverse mooie podia in ons land en is een alom gewaardeerd zanger met een fraaie sound en een prima gevulde agenda! Zo deelt hij binnenkort op 19 maart de podia met o.a. Tino Martin, Willem Barth, Tinus Hoekstra en Mike Peterson tijdens 026-Live in Westervoort. Zijn nieuwe single ‘Gisteren Was Ik Nog jong’ is een swingende Frank Verkooyen-productie, uiteraard afkomstig uit The Boom! Music studio in Breda. Met deze elegante en levendige Aznavour-cover vol live instrumenten, uitgebracht via Nationale Artiesten Parade, zal Gerrit naar verwachting elke zaal en kroeg gaan omdopen tot een gezellig dansfestijn!