Frank Smeekens Ft. DJ V-Delicious verrassen fans vlak voor Carnaval met leuk EXTRAATJE!!

Frank Smeekens staat naast zijn Nederlandstalige liedjes uiteraard bekend om zijn Carnavalshits. De Solex (2019), Ze heette vruuger Berrie (2018) Menne gele bak (2017) Ik wil bestellen (2016) Kèk ze lope! T lekt wel Carnaval (2015), dit is zomaar een greep uit zijn Carnavalskrakers van afgelopen jaren .

Frank en DJ V-Delicious zijn stadsgenoten en kennen elkaar vanuit Tilburg en hetzelfde thuis honk Nl. Cafe D’n Brands in Goirle! Ze hebben hun krachten gebundeld en een leuke variant van de track Kèk ze lope! online gezet! In de HQ studio is een freestyle (Hardstyle) versie van deze ‘hit’ gemaakt!! Een leuk extraatje voor carnaval EN daarna!!
Kèk ze lope! (T lekt wel Carnaval)- Freestyle Remix is weer uitgebracht op het Rood-Hit-Blauw label, en gaat veel mensen aan het dansen zetten !