Feestduo Kaaigezellig maakt carnavalskraker van ABBA hit!

Feestduo Kaaigezellig gooit het over een andere boeg met ‘Zakkendans’: een carnavals-remake van een wereldberoemde ABBA-hit!

Het Brabantse Feestduo Kaaigezellig (red. Ardin van Veen uit Aalst en Martin van Hemert uit Nederhemert) is al een aantal jaren een vaste waarde in het feestcircuit. Met hun stevige après-ski nummers zijn ze inmiddels aardig bekend van singles zoals; “Nooit genoeg” (Don’t take me home) en “Taairipke”. Speciaal voor de carnaval doken ze weer de studio in met André Kooiman, de producer die eerder al een aantal heel succesvolle platen maakte voor het duo. Het nieuwste nummer “Zakkendans” is een feestversie van de wereldhit Chiquitita van de Zweedse formatie ABBA. De tekst schreven de mannen van Kaaigezellig samen met André Kooiman en gaat over een vuilniszakkendans die ook in de videoclip wordt uitgebeeld. “De handen boven je hoofd en dan op de beat met de zakken knallen” dat is de bedoeling van de nieuwe feesthit. Het nummer begint nog rustig, om zo iedereen te kunnen laten wennen aan de Zakkendans. In het tweede gedeelte van het nummer schroeft de producer het tempo flink omhoog zodat er een heel verrassend happy house nummer ontstaat.

De single “Zakkendans” is vanaf januari 2018 in beide versies verkrijgbaar via het label AKMP via alle grote download- en streamingportals. De plaat zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radiozenders. Ook zal de videoclip van het nummer zijn op Youtube via het kanaal van AKMP. Met deze carnavalssingle heeft Feestduo Kaaigezellig weer een kneiter van een carnavalshit te pakken die de aankomende week zeker op vele feestjes te horen zal zijn!