Eerste single voor de band MmoozZ.

De band MmoozZ, welbekend in het Nederlandse cover circuit, treedt al jaren lang op in elke uithoek van Nederland. ‘We hebben inmiddels zo’n beetje elke plek in Nederland wel gehad’ vertellen ze lachend. Nu is het moment aangebroken om zelf een single te releasen.

 

En dat pakken ze meteen goed aan! De clip werd opgenomen in het buitenland en de single is, zoals je van een band verwacht, ingevuld met live instrumenten. En de titel? Tweedehands Hart. ‘Dit smaakt zeker naar meer’, wordt er verteld door MmoozZ. ‘We zijn al druk in de studio met de tweede single en ook die is al bijna af’.

MmoozZ kunnen we misschien het best omschrijven als een Nederlandse mix van The Script en Lady Antebellum en daar kunnen de jongens en dame van MmoozZ zich zeker in vinden.

Tweedehands Hart komt vandaag donderdag 7 februari uit en is overal te downloaden en beluisteren.