Deelnemers IT TAKES 2 bekend.

Het vierde seizoen wordt vanaf 16 maart 2019 uitgezonden door SBS 6. De presentatie is in handen van Winston Gerschtanowitz, Gordon keerde terug ditmaal als co-presentator. De deelnemers zijn nu bekend.

Harry Piekema (acteur)

Bobbi Eden (columniste)

Imanuelle Grives (actrice)

Jan Joost van Gangelen (sportpresentator)

Pim Muda (cabaretier en acteur)

Lisa Michels (presentatrice)

Loes Haverkort (actrice)

Stefan Jurriens (Youtuber en dj)

Rens Kroes (schrijfster)

 

Een vakkundige jury – Edsilia Rombley, Ronnie Flex en Gerard Ekdom – beoordeelt alle optredens. De presentatie is in handen van Winston Gerschtanowitz en Gordon, die backstage de deelnemers opvangt na hun optreden.

De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis stellen zélf hun team samen. In de eerste aflevering geven de deelnemers hiervoor eerst een solo-optreden. De professionals kunnen deze optredens niet zien en beoordelen dus enkel de stemmen. Zij kiezen ieder drie BN’er-kandidaten. Als de teams bekend zijn, barst in de tweede aflevering de strijd los! Vanaf deze aflevering valt er steeds één bekende kandidaat af. Wie wint? Wie van de BN’ers mag zich voortaan ook zanger noemen?