Bram Bechtold maakt “gezellige” uptempo feestknaller!

Een lekkere uptempo feestplaat met een catchy melodie over de gezelligheid van de kroeg verpakt in een aanstekelijke plaat.

Feestzanger Bram Bechtold (1999) uit Waspik begon net als veel zangers op een feestje waar hij een liedje zong en aangemoedigd werd hierin door te gaan wat resulteerde in zijn debuut single “Elke kroeg”. Nadat hij voor een schoolproject; Power to Peru een benefietavond organiseerde kwam hij in aanraking met het feestduo Dubbelfeest en ging het balletje echt rollen. Hierdoor kam hij in contact met producer en tekstschrijver André Kooiman die voor hem een gloednieuw nummer schreef getiteld; “Gezelligheid”. Een lekkere feestplaat met een catchy refrein en een vrolijke melodie met veel commerciële potentie. De videoclip werd opgenomen in de iconische discotheek De Ster in Nieuwkuijk waar de gezellige singel van Bram helemaal tot zijn recht komt.
De single “Gezelligheid” is vanaf Maart 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Tevens is de videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze heerlijke feestplaat heeft Bram Bechtold een geweldige single gemaakt die bij veel liefhebbers van het Nederlandstalige feest genre in de smaak zal vallen!