Bart Schuermans zingt “Gij kunt wel een filterke gebruiken”!

Een heerlijke nieuwe plaat maar wel met het authentieke geluid van vroeger die het gevoel van het ouderwetse carnaval weer helemaal terug brengt!

De Tilburgse zanger Bart Schuermans scoorde al 2 jaar achter elkaar een carnavalshit met zijn nummers; “Zeg nooit, dit wordt de laatste” en “Een groot feest”. Een plek bij de beste 33 carnavalshits van Omroep Brabant, 1e bij het Kruikenzeikers festival, 2e bij de carnavalslied verkiezing van PuurNL onderschrijven het succes van deze authentieke carnavalskrakers. Ook dit jaar dook hij weer de studio in met producer en tekstschrijver André Kooiman (hitmaker voor o.a; Double Dj’s, Henk Bernard, Nelis Leeman, e.v.a.) om een nieuwe kraker te maken voor de aankomende carnaval 2019. Het resultaat is een geweldige nieuwe single met de titel; “Gij kunt wel een filterke gebruiken”. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Bart Schuermans en André Kooiman samen en heeft die heerlijk authentieke geluid van vroeger, maar dan wel met een lekkere dikke sound. “Ik hou van het ouderwetse carnavals geluid met veel koperwerk en dat is wederom erg goed gelukt met deze plaat” glundert Bart tevreden. De ambiance is net als de voorgaande singles weer gedaan met carnavalsvereniging CV. Jè Jè Tis Wè. Als extra bonustrack heeft Bart nog een gloednieuw nummer gemaakt getiteld; “Kruikenbal”, dat speciaal gemaakt is in samenwerking met De Jong Food ter promotie van hun nieuwe heerlijke rundvleesbitterbal met een groen oranje paneerlaagje, dat ook een heel hoog feestgehalte heeft! De nieuwe singel “Gij kunt wel een filterke gebruiken” en de bonustrack zijn vanaf Januari 2019 verkrijgbaar via het label AKMP via alle grote download- en streaming portals. De singel zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders. Ook zal er weer een prachtige videoclip van het nummer te zien zijn op Youtube en verschillende tv stations. Ook met deze singel trekt Bart Schuermans de lijn door van gezellige ouderwetse carnavalsmuziek, maar dan wel in een lekker modern klinkende sound waarmee hij weer veel mensen zal gaan plezieren!