ANCORA LAAT DE KROEG MEEDEINEN MET NIEUWE SINGLE OM EN OM

Van het eind vorig jaar verschenen Ancora album Wind In De Zeilen verschijnt deze week de nieuwe single Om en Om.

 

Dit nummer is door veel fans van de groep al meteen als favoriete liedje aangewezen. Tijdens optredens van Ancora is de respons erop ronduit indrukwekkend.
Om en Om is geschikt om heerlijk op mee te deinen en het is tevens een onvervalste meezinger, die het in de kroeg uitstekend zal doen. De clip bij het nummer is in de fraaie haven van het pittoreske Overijsselse stadje Vollenhove opgenomen.
Ondertussen is Ancora volop bezig met de voorbereidingen op hun eerste officiële theaterconcerten, die zullen plaatsvinden op 29 maart (’s avonds) en 31 maart (’s middags) in theater De Meenthe in Steenwijk. De voorstelling van 31 maart is nog niet helemaal uitverkocht.

www.ancora.nu