Zanger Mick Harren begint 2019 positief

Voor de altijd goedlachse zanger is het jaar 2018 een jaar om snel te vergeten. Maar na een turbulent jaar, omarmt Harren het nieuwe jaar 2019 met beide handen en niet zonder resultaat.

 

Het jaar is nog maar net begonnen en nu al vol positieve verassingen voor de sympathieke Amsterdammer. Zijn nieuwe hit “Het leven is een leerschool” , die Harren schreef tijdens zijn detentie, staat hoog in verschillende afspeellijsten bij diverse radio stations. De boekingen stromen daardoor binnen en de zanger kan zijn geluk niet op.
Maar dat is niet het enige op Harren zijn nieuwe pad. Er wordt momenteel een real life soap van de zanger gemaakt, met daarin zijn muzikale moeder,
broer en zoon en ook zijn andere creatieve kant, het kunstschilderen, die kijkers straks te zien zullen krijgen. Het programma krijgt de titel “GeHarrenWar”.
Maar er is nog veel meer en wellicht een van de belangrijkste nieuwtjes, is dat Mick zijn huis heeft verkocht en bezig is aan een nieuwe start, op een nieuwe plek, waarvan de plaats en adres zo lang mogelijk als kan geheim blijft, aldus Harren.
Ook is de zanger heel erg blij dat het contact tussen zijn dochter en haar moeder weer is hersteld en is daardoor de weg naar een eventuele nieuwe liefde weer open gezet.
Ik ben niet op zoek, maar kan het ook niet vinden is zijn slogan, maar hij staat ervoor open,  nadat hij zich de afgelopen vijf jaar volledig wegcijferde, om de opvoeding van zijn inmiddels 15 jarige dochter in zijn eentje te hebben gedaan.
Ook tekende Harren opnieuw een platencontract bij Marcel Schimscheimer, die oa de bandleider is van De Toppers in Concert en Jaco van der Steen,
die de titel song schreef “Echte Liefde” van het tv programma Gooische Vrouwen.
Dit jaar komt er elk seizoen een nieuwe single uit, dus 4 gloednieuwe liedjes in 2019 en werken we hard naar een groot concert toe. En of dat al niet allemaal genoeg was, kwam het idee om een pop up cafe te beginnen, waar Harren oud en nieuw zangtalent een podium geeft. Ook gaan er geruchten dat Harren recentelijk een mega geldprijs zou hebben gewonnen in de zogenaamde “zwarte lotto”, maar daarop had Mick Harren geen antwoord.
Wel maakte hij direct kenbaar, dat hij niet achter de bar zou staan en dat door zijn diverse optredens, met name in het weekend, Harren er niet altijd zou zijn,  maar zoveel als mogelijk aanwezig wilde zijn.

De door Mick Harren bedachte naam van het pop up Cafe is: “ik sta in de file”
Die naam heb ik bedacht voor mensen die vaak een smoes verzinnen als het thuisfront vraagt waar diegene nou blijft en niet durft te zeggen dat hij of zij in de kroeg zit. Dan lieg je in eider geval niet als je zegt dat je in de file staat, aldus Harren.

Aanstaande zaterdag 26 Januari
Officiële opening van het pop-up café
Adres: De Zwaanstraat 16 te Wijk aan Zee
Tijd: 21:00 uur

Anna van Dorp
Redactie Showbizznieuws