Zanger Jos Bosma uit Leiden komt met het nummer “Want zij”

Jos Bosma, de zanger uit Leiden zong vroeger zo nu en dan met vrienden op feestjes of in de kroeg.

Vanaf 2017 heeft hij het zingen serieus opgepakt.
Het opzwepende liedje “Want Zij” is veelbelovend, een heerlijk Uptempo nummer wat je begin dit jaar al langzaam meeneemt naar het voorjaar en de zomer.
Jos Bosma houdt van muziek die je laat bewegen. Dat is dan ook precies wat hij wilde voor zijn nieuwe single. De zoektocht is uitgekomen bij de single ‘Want zij’.
Als ik zelf in de kroeg sta vind ik het heerlijk om te luisteren naar muziek die je laat bewegen”, aldus Jos Bosma. Daarom is hij opzoek gegaan naar een single die dat effect met zich meebrengt. ‘Want zij’ is de 5e single van de Leidsche zanger.
Jos Bosma is de studio ingedoken om deze nieuwe single op te nemen en wordt uitgebracht onder Melody Music Sound van Frank van Etten, ook is er een videoclip bijgemaakt wat al binnen enkele dagen al meer dan 1300 views kende.
Met het uitbrengen van deze single ‘Want zij’ start 2019 voor Jos mooi en is nog maar het begin, want hij heeft nog grootse plannen voor dit jaar. Zijn wens om een duet op te kunnen nemen met zanger Brace, waar hij sinds vroeger groot fan van is blijft nog steeds staan, maar nu eerst genieten van dit mooie nummer “Want zij”.