Sjeik in den Olie maakt feestkraker; “Woestijnpolka”

De “Woestijnpolka” is een heerlijke gloednieuwe meezinger met veel accordeon geweld in een heerlijke polka waarmee de Sjeik meteen de hele tent op zijn kop zet!

De Oosterse feestartiest Sjeik in den Olie scoorde vorig jaar een hele dikke feesthit met het nummer; “Ali Baba”. Meteen kwam er veel interesse vanuit het kroegen circuit voor deze sensationele bühne act, die een sfeer meebrengt met heerlijke meezingers in een Oosters klinkend jasje! Ook op Youtube worden zijn clips massaal bekeken. Met de feestperiode in aantocht lanceert de Sjeik weer een nieuwe top-single! De “Woestijnpolka” is een heerlijke gloednieuwe meezinger met veel accordeon geweld in een heerlijke polka waarmee de Sjeik meteen de hele tent op zijn kop zet! De single is weer geproduceerd en deze keer ook geschreven door de succesvolle producer Andre Kooiman, die samen met Sjeik in den Olie een heerlijke Oosterse feest sfeer heeft gecreëerd, die ook nog eens heel commercieel is!
De “Woestijnpolka” is vanaf eind Januari 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en verschijnt op het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België Ook is er een prachtig gemaakte videoclip met Sjeik in den Olie in de hoofdrol die te zien is op o.a. Youtube. Met deze geweldige carnavalskraker in wording veroverd Sjeik in de Olie steeds verder de feest scene van Nederland, en zingt straks iedereen mee op zijn nu al beroemde “Woestijnpolka”!