Ronn Amsterdam is een zanger van het levenslied en Engelstalige ballads.

Op zijn 16e jaar begon hij met optreden en genoot daar zoveel van dat hij dit nog steeds met volle overgave door heel Nederland doet.

Hij start 2019 met zijn nieuwe single” Jij bent alles” De tekst is wederom door Ronn zelf geschreven en gaat over zijn vrouw waar hij al 2 jaar gelukkig getrouwd mee is. Zij heeft hem na een zeer moeilijke tijd weer op het juiste pad gebracht en heeft ervoor gezorgd dat zijn zangcarrière weer volledig is opgepakt. Zij verdiend dan ook alle eer en zijn dank aan haar is ook terug te horen in deze nieuwe single “Jij bent alles” en dat zegt genoeg.
Het nummer is een rustige ballad waarin ik mijn hele gevoel heb gelegd. En ik denk dat veel mensen zich er in kunnen herkennen.

Verder staan er voor het nieuwe jaar de nodige feesten en partijen op de agenda ook zal hij een optreden verzorgen bij het grote evenement “kasteelfeesten Wijchen 2019” met oa Samantha van Steenwijk. Verder een leuke bus/bootreis in Juni naar Monchau (D)
Mijn droom is om van mijn passie mijn beroep te kunnen maken, maar ik weet ook dat het voor weinigen weggelegd is. We gaan het zien, in dit vak ben je afhankelijk van de gunfactor aldus Ronn Amsterdam.