Reina start jubileum jaar met single

Er zijn er maar weinig zangeressen die kunnen aangeven dat ze 40 jaar in het vak zitten. 2019 is het jaar waarin Reina dit jubileum zal gaan vieren en dat gaat niet stilletjes.

Er zijn enorm veel plannen voor dit jaar en een van die plannen is de release van een nieuwe single. “Het gevoel” is de titel en een enorme kanshebber om veel Airplay te krijgen op de diverse (landelijke) radiozenders. Zaterdagvond in het bijzijn van familie vrienden en collega’s is de aftrap van het jubileum jaar in het WAP te Leeuwarden. Het is tevens de avond waarop Reina haar single gaat presenteren en ook bekend gaat maken wat de plannen zijn voor 2019. Wil je erbij zijn? Dat kan het begint om 20.00 uur en entree is gratis. Woon je te ver maar wil je toch niets missen volg haar dan op haar facebook www.facebook.com/reina.vanzandvoort