Pet en John laten voor carnaval een Tattoo zetten

Elk jaar weten Pet Raket en John Kanon iedereen weer te verbazen. Ook dit jaar doen ze dat met hun nieuwe party singel “Tattoo”.

 

Waar ze vorig jaar nog een giga hit scoorde met de single “BETS”, doen ze dat nu met de 90’s happy party hit “Tattoo”. De bijbehorende videoclip is ook weer hilarisch te noemen.
Dit Brabantse partyduo timmert reeds een aantal jaren aan de weg en zijn niet meer weg te denken in de party scene. Ondertussen is het misschien wel tijd voor een Greates Hits album. Ze scoren hit na hit. Met hun hits als “Is dat je helm?”, “Nasibal”, “Tante Riet”, “Polska Party” en hun laatste hitsingle “BETS” is “Tattoo” een knaller!
De sound van deze feestgangers is zeer afwisselend, verrassend en toch altijd weer zo herkenbaar. Met de partyhit “Tattoo” zijn de heren Pet Raket & John Kanon wederom een van de top acts van carnaval 2019.
Het duo heeft bij deze single weer een hilarische videoclip waarin ze in de game Mario belanden en vervolgens na een doldwaze rit door de ruimte belanden in het Pet en John museum…. Tattoo is een regelrechte meezing- en dansplaat. Een must voor iedereen die een feestje wil bouwen!
De twee muziekvrienden zijn reeds jarenlang actief in de Nederlandstalige scene. Pet Raket is actief als professioneel DJ met zijn eigen drive in show. John Kanon is een van de toonaangevende tekstschrijver/producers van het Nederlandstalige lied. De twee weten dan ook als geen ander wat het publiek wil horen!

De nieuwe single “Tattoo” is vanaf nu verkrijgbaar via alle bekende download- en streaming portals en is 24/7 te bekijken op het YouTube kanaal van AKMP.
Laat een Pet & John tattoo op je bil zetten en ga op weg naar carnaval 2019!