‘’Ôns Tante Nel’’ – Tante Nel & De Mupkes

Cristel Lokhoff beter bekend als haar alter ego ‘’Tante Nel’’, staat in Breda en eigenlijk de hele regio West-Brabant bekend als een ‘’Tante’’ van iedereen…

 

Tante Nel is een zeer gezellige, enthousiaste, hilarische vrouw die altijd in is voor een feestje. Op bijna iedere gelegenheid is ze dan ook van de partij, en brengt daar volop leven in de brouwerij!

De Carnavalskraker ‘’Ôns Tante Nel’’ gaat over het leventje van ‘’Tante Nel’’. Je hoeft haar maar te bellen, en ze gaat gezellig mee op sjouw! Met haar rosétje en een paar bitterballen is ze op iedere gelegenheid helemaal in haar element. Ze praat tegen iedereen, brengt volop leven in de tent…, en is een vrouwke die geen tijd kent!
Het nummer is bedacht en geschreven door Tommy Lips en het arrangement en de productie ligt in handen van de uit Hoeven afkomstige producent Lars van Berkel.

Het nummer ‘’Ôns Tante Nel’’ heeft de klanken van een typische ‘’ouderwetse’’ Carnavalsklassieker, maar dan gemengd in een ‘’hedendaags’’ jasje…
Kortom een echt polonaise nummer met een hoog meezinggehalte.

De Mupkes, zoals Tante Nel de zangers noemt, bouwen met deze carnavalskraker overal een feest…, zelfs in kroegen, op feesten en plaatsen waar Tante Nel nog nooit is geweest…!