Oh Mamma Mia is nieuwe single van Marjolein Faber

Zangeres Marjolein Faber is geboren op 23 maart 1990 in Doetinchem. Al op een jonge leeftijd wist Marjolein al dat ze zangeres wilde worden. Sinds 2016 heeft Marjolein Faber dan ook besloten om meer te gaan doen met haar zangtalent.

Toen heeft zij voor het eerst een debuut optreden gedaan in Wim’s Muziek Kelder te Doetinchem, samen met een gitarist Oscar de Armas. Dit was voor haar de drempel, om verder te gaan als zangeres. Laten zien aan de wereld waar haar liefde ligt en dat is ‘’muziek’’. Vroeger zong zij alleen nog maar Engelstalige muziek, maar al snel werd zij besmet met de Nederlandstalige muziek en is ze ook met passie Nederlandstalige muziek gaan zingen. In 2018 heeft Marjolein Faber haar eerste debuut single uitgebracht ‘’Prins op het witte paard’’, daar bleef het niet bij zij kwam al snel met een leuke zomersingle ‘’Het wordt en hele mooie zomer’’. Uiteraard is Marjolein Faber niet stil blijven zitten en komt zij alweer met haar derde single ‘’ Oh Mamma Mia’’ Het nummer gaat over mannen die ik vroeger kende, waar ik helemaal stapelverliefd op was. Verder in de tekst gaat het over de toekomstige mannen, dat de mannen mij steeds weer om hun vingen kunnen winden, en ik soms niet weet hoe ik hiermee moet omgaan, vandaar “Oh Mamma Mia” Verder wordt het nummer aangevuld met een stukje rap, zij heeft dit nummer in samenwerking gedaan met twee rappers uit Wageningen Brian en Karim onder de artiestennaam: DBR ft Teddy.
‘’Follow Your Dreams and Never Give Up’’, Dat is wat zij mee wil geven aan de mensen, want als je iets graag wilt in je leven. Zal je ervoor moeten knokken.