Nieuwe single Wolter Kroes.

Dat Ben Jij is weer zo’n prachtige balllad met dito clip. Dit nummer is geschreven door Edwin van Hoevelaak en Wolter Kroes.

 

De afgelopen 30 jaar heeft Wolter heel veel mooie ballades opgenomen. Met liedjes als Laat Me los, Ik Ben Je Prooi, Het Seizoen Van Ons en vele andere. In de loop der jaren heeft Wolter een mooi repertoire opgebouwd.

Dat Ben Jij is weer zo’n prachtige balllad met dito clip. Dit nummer is geschreven door Edwin van Hoevelaak en Wolter Kroes. Dit juweeltje kan weer toegevoegd worden aan de setlijst.

Met de medewerking van het Metropole Orkest is dit misschien wel een van de mooiste liedjes die Wolter ooit heeft opgenomen.

“Wolter Kroes: Ik ben enorm blij met het resultaat van zowel de single als de videoclip. Ik wil in het bijzonder bedanken, Ramona Koonings | Koonings Bruidsmode”.

Op zaterdag 30 maart 2019 komt Wolter Kroes voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. Eerder dit jaar kondigde Wolter al een jubileumconcert in Koninklijk Theater Carré aan, dat binnen een paar minuten uitverkocht.