Nieuwe single Martin de Jager.

De optredens van Martin de Jager laten zich het best typeren als: Vrolijk en Feestelijk! De NoordHollander raakte door Jannes, zijn grote voorbeeld trouwens, besmet het Hollandse Muziek-virus.

 

Van stratenmaker, horecaondernemer naar een plekje óp de bühne, het is Martin allemaal overkomen. Het is zomer 2016 als hij Medemblik zijn debuutsingle ‘Jij Bent Het Mooiste’ mag voorstellen aan het massaal opgekomen publiek. Met deze feestelijke lancering nestelt Martin zich meteen uitstekend in het Hollandse circuit waarbij hij zijn voorliefde voor de après-ski niet onder stoelen of banken steekt. De opvolger van zijn eerste single verscheen in 2017. ‘Wij Hangen Samen Wel De Slingers Op’ mocht rekenen op airplay bij de zenders en is geliefd in de cafés en feesttenten.

Eind vorig jaar nestelde de 46-jarige zanger zich achter de microfoon in The Boom! Music Studio in Breda, om daar zijn derde eigen liedje ‘k Laat Mij Niet Zeggen Hoe Ik Leven Moet’ op te nemen. “Wat een feest”, zo omschrijft Martin zijn jongste plaat waarvoor hij kort na de kerst in Alphen a/d Rijn de bijbehorende videoclip liet opnemen. “We hebben een geweldig jaar achter de rug en ik kijk erg uit naar de release van deze nieuwe single”, zo laat de zanger weten die zelfs tot in Spanje optredens heeft.