Nieuwe single Belinda & Jose

De Elfde single van Belinda en Jose, getiteld 100.000 kussen is geschreven door Pascal de Vormer en geproduceerd door Harald Queens.

Na verschillende feest/polonaise nummers komt het duo dit keer met een schlagerachtig Dance nummer. Naast de originele single versie die nu al door veel radiozenders in de rotatie is opgenomen, is er ook een SoundFactory radio mix en een Soundfactory club mix te vinden op de cd single.
Beiden mixen zijn door de dj van de SoundFactory gemixt in Stockholm. Deze Dj staat bekend om zijn mixen van Allerlei grote artiesten, zoals Agnetha Faltskog(Abba) Erasure, The Pet shop Boys en naturlijk de artiesten van eigen zweedse boden zoals Army of Lovers en Alcazar.
Het nummer is vanaf nu te vinden op verschillende legal download portals, zoals itunes, google play Tidal en Amazon