NIEUWE FEESTHIT VOOR GUSTAF & OTTO ‘NOOIT MEER NAAR HUIS’

Gustaf en Otto zijn de leukste, gezelligste en meest ‘foute’ feest-act van dit moment.

Met hun optredens in Nederland, België en Oostenrijk oogsten ze overal veel succes en laten ze een onuitwisbare indruk achter. Afgelopen jaar verrasten ze vriend en vijand met hun feestkraker ‘Belinda (De Heetste Meid Op Tinder)’ en nu laten Gustaf & Otto weer van zich horen met een gloednieuwe party plaat, getiteld ‘Nooit Meer Naar Huis’. Hiervoor doken ze wederom de Strictly Music studio in onder productionele leiding van Peter van Nierop. De tekst van ‘Nooit Meer Naar Huis’ is geschreven door Peter van Nierop en René Karst. Gustaf & Otto zijn dus helemaal klaar voor het komende feest seizoen en ‘Nooit Meer Naar Huis’ zal ongetwijfeld veelvuldig te horen zijn tijdens carnaval, (Oostenrijkse) après ski feesten, in feesttenten en aan de Spaanse Costa’s.