MONIQUE SMIT maakt in nieuwe single haar zwangerschap bekend.

Praat zonder woorden, met Gebarentaal raak je de juiste snaar bij Monique Smit.

 

MONIQUE SMIT ‘GEBAART’ IN NIEUWE VIDEOCLIP DAT ZE WEER ZWANGER IS
Monique Smit (29) is weer in blijde verwachting. De Volendamse zangeres heeft dat zelf op een bijzonder originele manier – zonder er te veel ‘woorden’ aan vuil te maken – bekendgemaakt, stond vanmorgen op Linda Nieuws te lezen. Aan het einde van de video van haar single Gebarentaal, die vanmorgen werd gelanceerd, ‘zegt’ een stralende Monique met handgebaren dat ze zwanger is. Vervolgens maakt ze van haar handen een hartje voor haar buik. Monique en haar vriend Martijn, met wie ze sinds 2013 een relatie heeft, hebben al een zoontje uit 2015. Wanneer de driejarige Noah een broertje of zusje krijgt, is nog niet bekend.