Monique Rappa brengt muzikale ode aan Anneke Grönloh

Met de single “Soerabaja” gaat een wens in vervulling van Monique Rappa. Het is een ode aan Anneke Grönloh en bewust dat ze heeft gekozen voor deze uit de begin jaren 60 stammende klassieker.

 

“Zowel mijn oma als mijn moeder is geboren in Soerabaja en het nummer is uit 1963 en dat is mijn geboortejaar. Daarbij is mijn producer Clous van Mechelen enige tijd de muzikaal begeleider van haar geweest. Alles samen een reden voor deze muzikale ode”. De single is verkrijgbaar in de winkel – tijdens de optredens – via de downloadportals verkrijgbaar en streaming sites te horen. De komende maanden zal Monique samen met Clous ter promotie van deze single veelvuldig te zien en horen zijn in het land en tevens zal het ook te horen zijn in muzikale TV programma van Salto TV.

 

FOTOCREDITS: JIM HOOGENDORP