Michael Duijts ‘Ik ben weer vrijgezel’

De tweede single van Michael Duijts is verschenen. De zanger uit het Gelderse Valburg geeft met ‘Ik ben weer vrijgezel’ een vervolg aan z’n in april 2018 gelanceerde single ‘Duizend mooie vrouwen’.

 

Net zoals z’n debuutsingle is Jheron van der Heijden verantwoordelijk voor de tekst en muziek.

Het onderwerp voor ‘Ik ben weer vrijgezel’ heeft Michael zelf bedacht. ‘Ik ben daarmee naar Jheron gegaan. Al snel kreeg ik een perfecte tekst toegestuurd. Omdat er vaak producties van Manfred Jongenelis op de landelijke radiozenders te horen zijn ben ik een enorme fan geworden van zijn herkenbare sound. Om die reden ben ik afgereisd naar Etten-Leur om in de Manfred Recordings te Etten-Leur de single op te nemen. Het resultaat is verbluffend’, vertelt Michael.

De verhaallijn van ‘Ik ben weer vrijgezel’ is door Karl Kaspers van Kaska producties verwerkt in de clip. ‘Samen met een stel kameraden ben ik aan het biljarten in een café. Daar blijkt dat het leven van een vrijgezel best aangenaam kan zijn’, meldt Michael.

Op zaterdag 26 januari vindt vanaf 19.30 uur de cd presentatie plaats bij Café 41 gelegen aan de Dorpsstraat 41 in Heteren. Meewerkende artiesten zijn Wilco, Nelis Heesbeen, Manfred Jongenelis, Joop Lens, Johan Baum, Antonio Holsken, Mariska, Tinus Hoekstra en Franz Joosting.
De entree bedraagt € 7,50 en kaarten zijn te reserveren via info@cafe41heteren@outlook.com

De CD single ‘Ik ben weer vrijgezel’ is vanaf heden en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.