MATT POP REMIXT ‘NU GA IK LEVEN’ VAN DENNIS JONES

Momenteel scoort Dennis Jones een hit met ‘Nu Ga Ik Leven en is hiermee veelvuldig op de radio stations te horen, en behaalt hij hoge noteringen en diverse Nederlandstalige hitlijsten.

Nu verschijnen er exclusieve remixes van ‘Nu Ga Ik Leven’, welke gemaakt zijn door de internationaal bekende Matt Pop (bekend van o.a. Erasure, RuPaul, Hazell Dean, Kylie Minogue, Samantha Fox, Sonia, Lonnie Gordon, Nikki French, Cilla Black, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) Tevens maakt Matt Pop vele remixen voor de befaamde Engelse labels Allmighty Records en Energised Records en is hij bekend vanwege zijn sublieme onofficiĆ«le ABBA mixen. Voor ‘Nu Ga Ik Leven’ van Dennis Jones maakte Matt Pop melodieuze, harmonieuze en uiterst dansbare remixen voor de dansvloer.

 

 

De single verschijnt via Hit It! Music.