“Lieve meid” is de nieuwe single voor Hans Bakker uit Hoogeveen.

Hans Bakker, de 25 jarige zanger uit Hoogeveen, Is opgegroeid in een volksbuurt waar veel reizigers naar toe verhuisde toen, het grote kamp dicht ging in Noordscheschut.


Hij zong altijd in het café van zijn tante, En besloot in 2017 echt aan het werk te gaan met zijn zangcarrière.
Zijn nieuwe singel “Lieve Meid” is een lied met een hoog meezing gehalte en is geschreven door Frank van Etten. Hans wilde weer een nieuw nummer uitbrengen en ging naar Apeldoorn om te luisteren wat Frank klaar had liggen. Hans had direct een klik met dit nieuwe nummer en is dit samen met Frank gaan uitwerken tot een mooi resultaat.
“Lieve meid” is een heerlijk vlot nummer wat zeker blijft hangen en als u dit nummer 2x geluisterd heb zing je al gelijk mee, Hans Bakker hoopt dan ook dat dit nummer een goeie opvolger is van zijn vorige nummer “Jouw Liefde is veel mooier” wat zijn debuut CD was in 2018
Hans Bakker is al 7 jaar samen met zijn Danielle en samen hebben zij een zoontje Deejay, veel mensen van zijn familie zitten in de zangwereld, de bekendste zijn toch wel Jaman en Bauke. Omdat het ineens erg snel met Hans Bakker ging besloot hij zijn 2e eigen nummer uit te brengen, en hoopt hiermee een mooie plek in Nederland Muziekland te veroveren.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2ZVMoA_TbTM&feature=youtu.be