Jess Panter brengt nieuwe single uit.

‘’ Lion ‘’ is de nieuwe single van Jessica Paczkowska ( Artieste Naam ‘’ Jess Panter ‘’ ) waar 2019 mee begint. De 18 jarige Jess Panter uit Joure ( Friesland ) heeft op muzikaal vlak al aardig wat ervaring, in 2016 deed Jess Panter mee aan het programma Idols.

Tijdens de auditie wist Jess Panter o.a. Martijn Krabbé tot tranen te ontroeren met haar vocale auditie, ook Eva Simons was sterk onder de indruk van haar stem.Helaas heeft Jessica het niet gehaald tot de finale, diverse TV Programma’s ( waaronder RTL Late Night ) hebben naderhand aandacht besteed aan de auditie van Jessica.

Maar desondanks dat is ze vastberaden om op eigen kracht verder te gaan in de muziek en hoopt ze met de nieuwe Single ‘’Lion’’ een begin te maken aan haar verdere vervolg stappen in de muziek. De tekst is geschreven door Heleen Roosdorp & Jeroen Russchen , de muziek ( arrangement ) is tevens geproduceerd door Jeroen Russchen.

De toekomstplannen van Jessica (Jess Panter) liggen vooral om verder te gaan met de Nederlandse Urban, daarnaast wil Jess Panter graag Live optreden en Performen en is ze vanaf heden ook te boeken vanaf 20 minuten tot 40 minuten, de line up voor live optredens liggen vooral gericht op Urban / Pop.

De Nieuwe Single ‘’ Jess Panter – Lion ‘’ is vanaf vandaag via de bekende Streamingdiensten Spotify , iTunes, Deezers te verkrijgen! En uiteraard te vinden op YouTube onder: Jess Panter Lion.