Jantje Bier “Jodeli he”

Jantje Bier is de artiesten naam van Jan Broekman uit Buren in Gelderland.

In december 2018 besloot hij om de studio in te duiken om daar eens een lekker feestnummertje op te nemen.
Hij is in aanraking gekomen met het artiestenwereldje door dochter Sanne die al langer als zangeres aan de weg timmert. Op een dag zat Jan samen met haar in de studio bij Frank van Etten en kon het niet laten om te vragen of Frank geen mooi feestnummer voor hem kon maken. En zo is het “Jodeli he” geboren, een liedje dat het zeker tijdens de apreski maar ook met carnaval heel goed kan doen. Het heeft een hoog meezing gehalte en zal zeker aanslaan op feestjes en partijen.
Jantje Bier wil zich onderscheiden als vrolijke zanger op feesten.
“Jodeli he” ziet hij als zijn debuut single, maar er komt zeker meer aan, want hij heeft de smaak te pakken. En hoopt hier en daar op een feestje zijn nummer te mogen zingen en wat heel mooi zou zijn is om eens in het mooie Westendorf te mogen zingen. Dit is natuurlijk een droom, maar mijn Tiroler kostuum hangt al klaar. En als het dan zover is sta ik daar met veel plezier en passie mijn nummer te zingen met uiteraard een biertje in de hand.
Naast dit alles, wat totaal nieuw voor mij is, zou ik heel erg graag een nummer opnemen samen met mijn dochter Sanne Broekman bij Frank van Etten, maar wat in het vat zit verzuurt niet, luid het spreekwoord.