Iwan Bockkom komt met een knaller van een debuut

Nieuw talent Iwan Bockkom ( Schiedam ) komt met een flinke knaller “Groen van jaloezie”.

 

Enkele jaren geleden ben ik met een co-writer begonnen met het schrijven van liedjes en het leuke aan dat proces is dat je al jouw eigen creatieve ideeën en gevoelens in je tekst kwijt kan, zo ook in deze single aldus Iwan Bockkom. Zijn grootste passie is zingen. Hij zingt bij een koor en in een band en daarnaast treed hij solo op, dus allround kunnen we hem wel noemen.

Het enige wat telde was passie en ons hart moest er in zitten. En dat is gelukt! De nummers die op stapel liggen passen goed bij wie ik nu ben en hoe mijn leven nu is. In de loop der jaren heb ik aardig wat bagage verzameld en dit hoor je ook terug op deze single, die overigens veel mensen zal raken.

Drie jaar geleden ben ik begonnen met het regelmatig volgen van zanglessen. Die zanglessen zorgen ervoor dat ik weet hoe ik de nummers technisch moet benaderen en ik ga zo goed voorbereid en zelfverzekerd naar opnames, audities en optredens toe.
En ik voel me goed! Ik voel me echt lekker! Ik sta met beide benen op de grond, ik ben sterker geworden, ik vaar mijn eigen koers en doe alleen nog maar dingen die ik leuk vind.En ik ben ontzettend blij met deze plaat! Hij past bij mij en hopelijk ook bij jullie, aldus een trotse Iwan die met deze debuutsingle gelijk een knaller neerzet die veel airplay zal gaan opleveren/

Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube.

Plugging en promotie: Jeanette de Wit Artiesten Promotie