Het leven is goed in het Brabantse land voor NeeMan

En jahwellll húrrrr daar zijn ze weer! De voorbereidingen voor Carnaval 2019 zijn allang weer in volle gang. Achter de schermen is in kleine stinkende studio’s met bloed, zweet en tranen gewerkt aan de nieuwe kraker van de mannen van NeeMan ‘​Het leven is goed in het Brabantse land​”

De mannen van het succesvolle feest duo NeeMan, bestaande uit Patrick vd Corput en Nick Koot, draaien dit jaar inmiddels alweer 5 jaar mee in de feest industrie, met de nummers “​SPRINGEN”, “WAT DENKIE?!”, “IK WIL M’N KATER KWIJT”,​ behaalde NeeMan elk jaar een volle agenda tijdens de Carnaval. Het gelegenheidsduo vertelt dat zijzelf in hart en nieren (die ze na 5 dagen carnaval moeten vervangen) carnavalsvierder zijn. Het hele jaar leven ze er naar toe en het hele jaar wordt er gebrainstormd en gewerkt aan die ene klapper die de agenda weer voor 5 dagen moet vullen. Dit jaar is het zelfs DUBBEL FEEST want de mannen bestaan 5 jaar, en dat betekent dat ze alle carnavalsvierders gaan bedanken voor de afgelopen 5 jaar, met niet één maar maar liefst TWEE krakers.

Tijdens de 5 dagen Carnaval zien ze heel wat het asfalt van de A27 en A58 en bezoeken ze zowat elke plek in Brabant, juist hierom hebben zij voor alle Brabanders het bij iedereen bekende: “​Het leven is goed in het Brabantse land”​ in een geweldig nieuw jasje gestoken. De mannen geven aan dat dit nummer er niet om vroeg maar er al jarenlang om schreeuwde om in een heerlijk nieuw jasje gestoken te worden. Het origineel van Oh Sixteen Oh Seven samen met Thijs van der Molen wordt nog ieder jaar luidkeels meegezongen. Wij vonden dat het wel eens opgefrist mocht worden en wij denken dat we dat eervol, en met alle respect voor het nummer hebben gedaan. We zijn er ontzettend trots op en hopen dat alle Brabanders dit ook zijn.

Wat de tweede kraker gaat worden houden de mannen nog even voor zichzelf, wel beloven ze dat dit wel weer een plaat gaat worden die net wat harder is, wat we wel van de mannen gewend zijn. De release hiervan zal midden Februari zijn.