Herkenbare track van Kevin Smit

Voor vele 30-plussers zal vanaf de eerste tonen van ‘Leef je moment’ een aha-moment ontstaan. Het origineel van de nieuwe single van Kevin Smit is namelijk ‘The Sign’ van de populaire Zweedse popact Ace of Base.

Voor Kevin Smit is de cover een logische keuze: “Dit nummer is een enorm sterke en herkenbare track. Waar dit nummer ook gedraaid wordt, iedereen gaat er op dansen. Eigenlijk is het liedje nog steeds een hit.”, aldus de zanger. Hij schreef de Nederlandstalige tekst samen met Martin Sterken, terwijl Emile Hartkamp en Norus Padidar de productie verzorgden.
‘Leef je moment’ volgt de succesvolle single ‘Engelen’ op, die Kevin begin november opnieuw met officiële videoclip uitbracht op verzoek van zijn fans. Daarvoor bracht de Hoogeveense zanger de succesvolle single ‘Ben Onderweg’ uit.
In maart van dit jaar zal Kevin Smit wederom de studio induiken om een vervolg op te nemen voor ‘leef je moment’.