Henk Robbemond tekent overeenkomst met platenlabelRood-Hit-Blauw label !

Henk Robbemond is verheugd te melden dat hij een overeenkomst heeft met platenlabel Rood-Hit-Blauw!

Henk Robbemond:
In het verleden heb ik al een aantal singles uit- en ondergebracht bij diverse partijen. Nu had ik nog een prachtig nieuw liedje opgenomen en klaar liggen.
Na goed nagedacht te hebben wat hiermee te doen en geadviseerd door diverse collega’s heb ik deze plaat voorgelegd aan Ronald Visch (RHB). We beluisterden de track eerst zorgvuldig en ik kreeg direct veel informatie en goede adviezen. Na een overeenkomst en accoord werd de release en campagne besproken. Dit voelde voor beide partijen goed! Ik heb de juiste keuze gemaakt! Een no-nonsense label waar ik me ‘thuis’ voel!
De single van Henk Robbemond zal 27 Maart verschijnen op het Rood-Hit-Blauw label.
Voor die tijd volgt meer nieuws over Henk Robbemond!
Boekingen & info Henk Robbemond:
https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/henk-robbemond/ Tel: 078 – 6453425