Felipe Martlé zet volgende stap op showbizzladder met 3e single

Op de grens tussen Oost- en West Vlaanderen ligt het pittoreske Knesselare. Dat is het dorp waar Filipe Martlé is opgegroeid nu 44 jaar geleden.

 

Vanaf zijn jeugd enorme fan van het Nederlandse lied en hij zong ze dan ook al vaak mee. Zingen voor de spiegel, in de woonkamer of de slaapkamer het zijn voor Filipe Martlé allemaal ruimtes geweest waarin hij zijn hobby op jeugdige leeftijd uitoefende. Maar het “buikgevoel” zoals hij het omschrijft wilde meer en ging proberen om zich te laten horen tijdens de dorpsfeesten. Dit resulteerde in vele positieve reacties en in de loop van de jaren treedt hij op tijdens festivals – feesten en evenementen in zowel Vlaanderen als Nederland. Met de single “Hoe kan ik jou vergeten” laat Filipe
Martlé opnieuw van zich horen. Zijn inmiddels derde single. Beide voorafgaande kennen rotatie op vele zenders. Met deze single doet Filip Martlé een volgende stap op de showbizzladder. Een stap die hem een nog mooier uitzicht zal geven en ongetwijfeld nog meer fans aan zich zal weten te binden.
“Hoe kan ik jou vergeten” is uitgebracht op het Angelsrecords label en verkrijgbaar in de winkel – de downloadportals en streaming sites.