Ex finalist Bloed Zweet en Tranen volgt Glennis Grace op in het buitenland !!

Ex finalist van het SBS TV programma Bloed Zweet en Tranen Frank van Etten gaat viraal tot over de grenzen van Duitsland Engeland en zelfs Amerika. Dit gebeurt niet via een talentenshow maar op eigen kracht via een entertainmentbedrijf.

Dat social media een sterk medium is vandaag de dag weten we allemaal.
Maar dat een filmpje meer dan 1 miljoen keer bekeken is in een korte tijd en duizenden keren gedeeld is, is voor de volkszanger ook een verrassing

Het boekingsbureau Dutch Artist Company krijgt aanvragen voor optredens vanuit Duitsland Engeland en zelfs Amerika. Meer dan 15 optredens zijn ondertussen bevestigd en genoteerd in de agenda. Van bruiloften tot festivals.

Het filmpje wat Frank plaatste op facebook geeft hem voor 2019 wel een hele bijzondere agenda. De aanvragen blijven binnenkomen en zijn er zelfs contacten gemaakt met een maatschappij in Engeland die geïnteresseerd is in onze volkszanger en dit krijgt zeker een vervolg!

Link social media filmpje :
https://www.facebook.com/Frankvanettenofficial/videos/2185786158317539/