Een nieuw album voor country zangeres Victoria Eman

Victoria Eman een naam die zeker in de country wereld zeer bekend is. En niet alleen in de lage landen ook ver over de grens weet Victoria Eman met haar muziek mensen aan zich te binden.

 

Na het succes van de album “Change of Direction”en “Meet you on the Moon”is er een nieuw album verschenen. “ALL MY LIFE”is de titel en hiermee zal de in de Betuwe wonende zangeres wederom vele nieuwe fans aan zich gaan binden. Het is een album waarop vele nieuwe country nummers staan die speciaal voor haat zijn geschreven door tekstschrijvers uit alle delen van de wereld. “Doordat mijn muziek in Nashville veelvuldig gedraaid wordt weten tekstschrijvers mij te vinden en krijg bijna wekelijks een tekst ( al dan niet met muziek) toegezonden. “While I Cry” is de eerste single van het album is op de laatste dag van 2018 verschenen en is een van de kanshebbers voor een Award bij een groot radiostation in New York.
Met dit nieuwe album zal ze ter promotie een tour maken en iedere maand zal een van de tracks van het album als single verschijnen. “ALL MY LIFE” bevat naast solo nummers ook de duetten die ze onlangs heeft opgenomen met haar dochter.
Alle songs zijn opgenomen in de studio van en onder productionele leiding van Marco Hemelrijk in Amersfoort.