Dubbel Feest maakt nieuwe Apres-ski/Carnavals knaller 2019 !

Een supervette Apres-ski plaat met een heel hoog meezing gehalte en de alleszeggende titel; “Lekker drinken”!

Dave Govers en Stephan Janssen vormen samen al enkele jaren het feestduo “Dubbel Feest”. Het tweetal bracht al een aantal succesvolle singles uit met titels als; “Gas Erop!” en BVO’tje. Het duo maakte ook al hun opwachting bij o.a. de Puur NL Carnavalskraker Verkiezing 2017 (Beste 5) en Omroep Brabants Fijnfisjenie café, en treed in heel Brabant veelvuldig op! Voor hun allernieuwste feestsingle klopte ze aan bij producer en tekstschrijver André Kooiman (AKMP), die eerder al solo singles met het tweetal maakte. Die schreef produceerde een supervette apresski plaat met een heel hoog meezing gehalte getiteld; “Lekker drinken”. De single, die ook op cd verschijnt, heeft een bonustrack in de vorm van het nummer; “Carnaval is het mooiste wat er is” wat het gelegenheids trio samen met Dikke Mik en Die 2 maakte, waarmee ze al een 3e plek behaalde tijdens de verkiezing van het Beste Brabantse Carnavalslied 2019!
De nieuwe singel “Lekker drinken” is vanaf eind Januari 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd single te verkrijgen via de facebook pagina van het tweetal. De singel zal worden gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en ook zal er weer een gezellige videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende tv zenders.
Met hun nieuwe party single is Dubbel Feest helemaal klaar voor carnaval 2019, en gaat hun slogan zeker op: Het is geen feest als Dubbelfeest niet is geweest!