Denny de Klerk kondigt nieuwe single aan

Denny de Klerk kondigt nieuwe single aan op platenlabel Rood-Hit-Blauw en tekent overeenkomst!

Amsterdammer Denny de Klerk had onlangs op kantoor in Nijkerk een afspraak met platenlabel Rood-Hit-Blauw over zijn nieuwe single. Nadat alles doorgenomen en de revue gepasseerd was, werd een overeenkomst getekend.
Ook werd besloten de single presentatie te houden op 10 Februari bij Eetcafe/Feesterij Studio Westpoort op de transformatorweg in Amsterdam. Artiesten die deze avond zullen optreden zijn oa: Dario/Ramon Beense/Michael Nobbe/Christa Kerdijk/Mike Daane/Lesley Rosbach/Rogier Voormolen/ e.v.a.
Deze release party zal gevolgd worden door de officiële landelijke release van de single op Woensdag 13 Februari op het Rood-Hit-Blauw label.
Binnenkort volgt meer nieuws over Denny en zijn nieuwe single!

Boekingen & Info Denny de Klerk:

Denny de Klerk


Tel: 06 – 51914060
Facebook Denny: https://www.facebook.com/denny.deklerk