DENNIS SMITS – M’N BESTE VRIEND

Bij wie kan je compleet jezelf zijn, wie kan jouw gedachten lezen, wie luistert er echt naar jouw problemen, wie kent jou van binnen en van buiten, en bij wie voel je je volledig op je gemak en is er sprake van blindelings vertrouwen? Precies.. bij je beste vriend!

 

Laat dat nou hét thema zijn van de tweede solosingle van Dennis Smits. Deze in Eindhoven geboren zanger, sinds 2010 in de echt verbonden met zijn Caroline en ondertussen ook vader van twee zoontjes, leverde in 2017 zijn eerste muzikale visitekaartje af middels de single ‘Ik Ben Nu Eenmaal Zo’.

Dennis maakte deel uit van Feestduo D & D dat succesvol was met het liedje ‘In Het Stamcafeetje Aan De Oliekade’ en tegenwoordig deelt hij de bühne ook met collega Maarten Verhees onder de noemer Duo Voor De Lol. Voor de liefhebbers van gezellige Hollandse meezingers nam Dennis onlangs in The Boom! Music studio in Breda zijn tweede single op. ‘M’n Beste Vriend’, dat 27 januari in zijn eigen woonplaats Reusel officieel wordt gepresenteerd en verschijnt op het label Nationale Artiesten Parade, zal de dansvloer tot de laatste plaats gevuld gaan worden, zo is de verwachting. Met Marcel Fisser op gitaar, Daniël Metz op accordeon en Frank Verkooyen achter de schuiven, is aan toeval niets over gelaten; ‘M’n Beste Vriend’ van Dennis Smits.. is een single om in de gaten te gaan houden!