CD presentatie Perry Zuidam “Toffe Jongens”

In 2018 scoorde Perry Zuidam bijzonder goed met zijn singles “Jij kunt niet altijd 16 zijn” én de zomerhit “Zwoele Zotte Zomer”. Deze laatste productie behaalde de 4e plaats in de top 10 van beste Nederlandstalige zomersingle’s van 2018.

Met het feest/ Carnavalsseizoen voor de deur presenteerde Perry Zuidam afgelopen zondag zijn nieuwste single “Toffe Jongens”. Een gouwe ouwe meezinger die door producer Laurens van Wessel bewerkt is tot een hedendaagse, eerste klas feestknaller.
De presentatie, die plaats vond in een feestzaal in Rotterdam, was volledig uitverkocht. Dé koning van de polonaise, Marco de Hollander, reikte het eerste exemplaar van “Toffe Jongens” aan Perry uit.
Net zoals de voorafgaande hits komt deze single uit op het toonaangevende platenlabel VNC Music. Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl verzorgt de boekingen voor zanger Perry Zuidam.