CARNAVALSDUO ‘DE BOEIGANGERS’ LEVERT TOPPRESTATIE MET “RITA & LIN”

Alle stuiterballen verzamelen!!! ​De Boeigangers​ hebben met “​Rita & Lin​” de oplossing! Het succesvolle Bredase carnavalsduo De Boeigangers zijn inmiddels al lang geen onbekenden meer in de carnvalswereld.

 

Op een koude winterdag, zo’n dag waar je oren er vanaf vroren, kwamen Dun Wout en Dirtie Dirk op het idee van hun eerste single “​Mun Ooren​”. Dat hun eerste single zo fantastisch werd opgepakt door de regionale en landelijke media hadden zij nooit durven dromen. Van optredens bij Baronie TV, live bij 3FM, op de Grote Markt in Breda, en zelfs op de tweede plaats geëindigd in de leutigste carnavalskrakerverkiezing door BN De Stem. Dit smaakte naar meer !

Daarom komen Dun Wout en Dirtie Dirk dit jaar met de lekkere meezinger Rita & Lin. Deze single is een vette knipoog naar het beruchte medicijn Ritalin wat vaak wordt voorgeschreven bij de aandoening ADHD, maar wat ook gebruikt wordt als prestatiemiddel. Wie heeft er in een drukke bui nooit te horen gekregen “je hebt zeker ADHD”, terwijl je volgens dit sympathieke duo ook gewoon eens lekker druk en impulsief kunt zijn zonder daar een naambordje aan te hangen. Deze ludieke single heeft een makkelijk en aanstekelijk meezing gehalte en blijft lekker in het geheugen hangen. De tekst is geschreven door De Boeigangers zelf en het producersduo Tommy en Carlo Verkooijen hebben de productie van deze single op zich genomen.

Met hun nieuwe single Rita & Lin kunnen De Boeigangers weleens de carnavalskraker van 2019 in handen hebben.

 

Voor boekingen: 06-46196957