Carnavals-single Anita en Ed

Dit jaar komen Anita en Ed weer met een heuse carnavalskraker.

 

De opnames in hun eigen Coldhofsound-studio zijn intussen gereed en de videoclip wordt binnenkort opgenomen door William ten Kate van TV Oranje. Het is een liedje naar een idee van het duo. Dit idee hebben ze aangedragen bij Aad Klaris die op zijn bekende wijze een zeer meezingbaar en mee-doen-baar lied heeft gecomponeerd. Aad Klaris schrijft al vanaf 1986 met regelmaat een liedje voor Anita en Ed. Het laatste succes was het lied: He Ouwe Gek dat lang en hoog in de Oranje top 30 heeft gestaan en waar ruim 2 miljoen televisiekijkers van heeft genoten tijdens het optreden bij Paul de Leeuw en de Sint in 2016. Waar de nieuwe single over gaat? Tja het is carnaval en dan gaat het eigenlijk nergens echt over…. Hoewel! Nog even geduld en dan gaat misschien heel Nederland meedoen met dit zeer aanstekelijke nummer.
www.anitaened.nlĀ  Foto FB Anita en Ed