Benno van Vugt gaat “KNALLEN” met nieuwe carnavalshit!

Een verrassende cover van een wereldberoemde ACDC hit vol met stevige gitaren en een lekkere feestbeat; Kortom weer een echte meezinger van jewelste!

Benno van Vugt is ieder jaar weer van de partij met een carnavalsknaller in het Brabantse feest circuit. De Tilburgse feestzanger is inmiddels aardig bekend geworden in heel Nederland door zijn aandacht op tv bij o.a. Editie NL, Omroep Max en Omroep Brabant. Inmiddels bracht hij al 9 singles en een compleet album uit met voornamelijk eigen nummers waarmee hij behoorlijk succesvol is geweest de afgelopen jaren.
Voor zijn nieuwste feestsingle gooit hij het deze keer op de stevige rock feest toer! In de auto hoorde hij de plaat van ACDC–Thunderstruck en hij wist het meteen; hier ga ik wat mee doen! Knallen was de titel van de plaat en de rest van het nummer liet hij invullen door zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman. Die toverde het rock nummer om in een stevig feestnummer met wrede gitaren net zoals het origineel, maar dan met een commerciële carnavaleske beat eronder. Het nummer, dat ook op cd single uitkomt, heet heel toepasselijk “Knallen” en komt in 2 verschillende versies uit. Een radioversie en een originele XL Feestversie van bijna 5 minuten met een lange gitaarsolo en een heel verrassend eind. Als extra heeft de vrolijke zanger uit Tilburg een gezellige Peter Smulders feestmedley gemaakt met de grootste hits van zijn idool die tevens te vinden is op de nieuwe maxi single van Benno.
De nieuwe singel “Knallen” is vanaf eind Januari 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd single te verkrijgen via Benno’s website en facebook pagina. De singel zal worden gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging. Ook zal er weer een fantastische videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende tv zenders. Met zijn nieuwe party single is Benno van Vugt weer helemaal klaar voor carnaval 2019 en gaat hij zeker opvallen met zijn verrassende maar super commerciële feestknaller met scheurende rockgitaren!

AKMP/ www.bennovanvugt.nl