Anita Hulshof ‘Je Dochter’.

Anita is geen onbekende in de artiesten wereld, al 35 jaar is deze ras artieste al bezig de mensen te raken met haar mooie liedjes. Vorig jaar kwam zij met het mooie “Tussen de wielen” uit en ze start 2019 met het mooie liedje ´Je dochter”.

Anita bracht dit nummer tien jaar geleden al eens uit en besloot het vandaag de dag door Martin Sterken in een nieuw jasje te laten steken. Het liedje dat is geschreven door Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham. blijft een speciaal nummer voor haar, en deels autobiografisch, want wat zou graag willen dat haar vader kon zien dat het goed met haar dochter gaat en hij echt trots kon zijn, daarom is dit nummer zo speciaal voor deze zangers uit het plaatsje Darp in Drenthe.
Anita treed regelmatig op in het noorden en het midden van het land, en wil graag haar horizon verbreden en de rest van Nederland laten horen en zien wat zij in haar mars heeft.
Met O.a. “Je dochter” en natuurlijk haar andere repertoire kan zij dat als geen ander, of het nu een klein setje is of een avondvullend programma, laat dat maar aan Anita Hulshof over dan heeft u een mooi feest.