“Ga jij met me mee” van Mannes uit Zwolle

Zanger Mannes uit Zwolle start 2019 met een prachtig nieuw nummer “Ga jij met me mee” geschreven en geproduceerd door Martin Sterken.

 

Mannes in één regel; Een zanger van het Hollandse lied in hart en nieren die al jarenlang een volgeboekte agenda heeft en is gezegend met een prachtige ‘snik’ in zijn stem.

Op een dag zit Mannes samen met Henri van Velzen in de studio bij Martin Sterken om te luisteren naar ideeën voor een nieuw nummer, totdat Martin Sterken plotseling zegt; Ik heb het !!! Martin gaat achter zijn keyboard zitten en speelt een melodie, improviseert met een tekst en zegt dit is wel een liedje voor jou! En zo is “Ga jij met me mee” geboren. Dit kan alleen als je al een jarenlange band met elkaar hebt en weet wat je wilt bereiken en wat je kunt. Mannes is dan ook enorm blij dat hij met een mooi vast team kan werken, want met Martin Sterken en Henri van Velzen heeft hij al een jarenlange goede band en dat resulteerde vorig jaar nog in een prachtig album “Toen en Nu” wat ook bij beide heren weg kwam.

Afgelopen jaar had Mannes vele optredens. Op bruiloften, in cafés, personeelsfeesten en elke andere denkbare gelegenheid waar Nederlandstalige muziek populair is, heeft hij zijn stempel gezet. En daarnaast heeft hij plannen om dit jaar nog meer te gaan knallen in Nederland muziekland en wil door het hele land trekken om te zingen. Mannes koos daarom voor een meer professionele aanpak. Als Mannes op het podium staat, dan straalt hij één en al gezelligheid uit!