Lieneke begint 2019 met een nieuwe single

Voor Lieneke begint het nieuwe jaar meteen goed! Ze gaat het nieuwe jaar in met een nieuwe single. En wat voor een!

 

Ze zocht de hulp van Jurgen Kuppens die voor haar een compleet nieuw nummer wist te componeren en arrangeren. Zelf schreef ze een tekst. Hierdoor is het een compleet eigen nummer geworden met een totaal andere sound als wat we van de zangeres gewend zijn.
Qua sound weet Lieneke te verrassen. Het liedje geeft je meteen het warme schlager gevoel. De helder opgenomen zang, de accordeon die subtiel meespeelt en het koorwerk maken het geheel compleet. Het nummer gaat over twee geliefden die ontzettend gek op elkaar zijn maar door hun omstandigheden wordt de liefde onbereikbaar.
Het nummer komt uit onder het label van TORO Producties uit Roden. Met haar nieuwe single hoopt Lieneke haar fans flink te verrassen. Ze hoopt dan ook dat het nummer net zoveel waardering krijgt als haar vorige single met de titel ‘Waarom’. Inmiddels is het nummer aangeboden aan diverse radiostations. Lieneke zal dan ook diverse stations gaan bezoeken om de promotie van haar single kracht bij te zetten.
Ben je nieuwsgierig geworden hoe de single klinkt? Je kunt de single vanaf 7 januari downloaden in de diverse downloadportals of luisteren via de streamingdiensten. Daarnaast zal binnen afzienbare tijd ook een clip bij het nummer verschijnen. Mocht je van alles op de hoogte willen blijven, dat kan! Lieneke is te volgen via facebook.