Zanger Rob Valón brengt na 6 jaar cover uit in een verfrissend nieuw jasje.

Zanger Rob Valón uit het Friese dorp Steggerda (Gelegen op de grens van Overijssel)laat na 6 jaar weer van zich horen, en wel met het nummer “Goodbye my love”

Een cover uit de jaren 90′ welke destijds werd vertolkt door zangeres “Nina”.

Het nummer is door Rob in samenwerking met Terry West Producties in een verfrissend nieuw jasje gestoken. Na in 2010 zijn eerste nummer te hebben uitgebracht met de titel “Je mooiste droomreis” in 2011 het mooie nummer “Vrijheid” en in 2012 “Jouw lieve woorden” werd het dus de hoogste tijd om wederom wat van zich te laten horen.
In de jaren dat Rob wat minder de publiciteit opzocht, trok hij toch nog met redelijke regelmaat de noordelijke provincies in om veelal zijn publiek te vermaken met een avondvullend programma. Hij bleef nooit stil zitten en bouwde aan zijn repertoire, veel meters maken om zijn stem nog beter te maken was zijn plan en is gelukt. Het nummer “Goodbye my love” is daar het bewijs van.
Wat Rob zeker van plan is, om de komende jaren met enige regelmaat de opname studio op te zoeken, om daar te doen waar hij zich het prettigst bij voelt, namelijk zingen en nummers uitbrengen. Dus kunnen we gerust zeggen, Rob Valón is Back in Town.