Wolter Kroes laat uitverkocht Carré swingen!

Gisteravond vierde Wolter Kroes zijn 30 jarig artiesten Jubileum. En hij had daar de geweldige locatie Koninklijk Theater Carré voor gekozen. 

 

Het concert  ( dat in ruim 2 minuten was uitverkocht) , was er één om door een ringetje te halen. Wolter genoot met veel enthousiasme en deelde dit met zijn publiek. Met gastoptredens van Thomas Berge & zijn dochter Pamela Kroes, werd het een avondvullend programma in Amsterdam.

Vanavond is dit te zien bij RTL Boulevard en bij SBS6 Shownieuws.

Wolter laat verder weten; “Met heel mijn hart dank ik jullie allemaal voor dit mooie moment in mijn carrière. En ik ga nog even door he!! Ik kan jullie nu alvast verklappen dat mijn concert in AFAS Live op 30 maart de absolute afsluiting wordt van dit geweldige jubileumjaar. Wat jullie gisteren hebben gezien was zeg maar een voorproefje van wat gaat komen. Een mega mega feest!! Ik hoop dat jullie weer komen en ik jullie mag verassen en verbazen. Ik zit nu al te genieten over wat er gaat komen en vooral gebeuren!
#WeGaanNogEvenDoor.

Hieronder een aantal sfeerbeelden van gisteravond.