Wilmo; “Kus me, Streel me, Omarm me”

Wilmo (Willem Verwoert) uit Opheusden komt met een heel verrassend nummer uit “Kus me, Streel me, Omarm me”

In de jaren 70 en 80 had je op de tv 2 smaken waaruit je kon kiezen, of de Nederlandse zenders of de Duitse zenders. Diegene die in de winter periode naar de Duitse zenders keken, kennen ongetwijfeld het verfilmde sprookje: “ Drei Haselnüsse für Aschenbrödel” ( Drie hazelnoten van Assepoester). Dit Tsjechisch sprookje is in de maanden december en januari, op de Duitse tv , tot aan de dag van vandaag vaste kost. Het sprookje is een vrije bewerking en een variant op Assepoester van de Gebr. Grimm.
In 2009 is van de titelsong van dit sprookje een nieuwe bewerking gemaakt. In Duitsland is dat een gigantische hit geworden. Deze Duitse versie triggerde Wilmo zo dat hij ermee aan de slag is gegaan. Het resultaat is ; “Kus me, streel me, omarm me”. Ook deze keer heeft Wilmo er weer een leuke videoclip bij gemaakt.
Wilmo is super trots op dit eindresultaat, dit nummer is alweer de 3de single van Wilmo, speciaal om de wintermaanden mee door te komen.

Wilmo, opgegroeid in het mooie Opheusden, Midden Betuwe, kreeg de muzikaliteit met de paplepel ingegoten. Zijn opa, die mondharmonica speelde, ontdekte zijn talent.
Wilmo heeft al veel gedaan, zo was zijn eerste optreden al op 16 jarige leeftijd en stond hij in het voorprogramma van de destijds bekende band Massada.
Vanaf dat moment was er geen weg terug meer voor hem. Er kwamen veel uiteenlopende werkzaamheden op zijn pad;

Van studiowerk voor internationale producers, tot backing voor collega’s. Er waren optredens door heel Europa en een cd release die wereldwijd ging. Ook was hij te vinden op de zomerfeesten in Nijmegen, zalen als 013, Melkweg, en ook stond hij op diverse festivals. Het repertoire van Wilmo bestaat uit de bekende evergreens van Hazes tot Tino Martin, tot aan Afro Jack, maar ook zijn eigen nummers.